Internkommunikation- och PR ansvarig till Rusta (Interimsuppdrag)

Hur kan du ändra ditt sätt att organisera sälj och marknad för att öka försäljningen?
oktober 22, 2016
Intressant hyruppdrag med goda möjlighet till tillsvidareanställning på försäkringsbolaget Bliwa – bl.a. CRM kampanjer B2B, webb, segmentering
juni 27, 2017
Show all

Internkommunikation- och PR ansvarig till Rusta (Interimsuppdrag)

Rustas kunder ska känna sig välkomna, bli inspirerade och tycka att det är roligt att handla. Att göra det lätt för människor att köpa produkter av god kvalitet till bästa pris. Sortimentet är brett och kretsar kring livet hemma. Vi erbjuder produkter inom säsong, inredning, DIY (Do It Yourself) och förbrukning, både för hemmets ute- och innemiljöer.

– Passa på att bidra med din passion för internkommunikation- och PR till ett företag i god tillväxt. Nu senast med nya kollegor i Tyskland!

Uppdraget skall tillsättas omgående – läs mer och sök eller tippsa någon annan!

Rusta

Johan Larsson
Johan Larsson
Interim Marketing Solutions - Interim Management och Rekrytering specialiserade på marknad- och säljbefattningar IMS har specialisterat sig på befattning inom marknad- och sälj. Vi hjälper företag med interimslösningar för längre och kortare uppdrag samt rekrytering på all nivåer från assistent till direktör och specialister. Bemanning av specifika kompetenser eller hela projekt.

Comments are closed.