Webbdesigner med analys- och struktursinne till interimsuppdrag PwC

Webbdesigner med analys- och struktursinne till interimsuppdrag PwC

PwC är marknadsledare inom revision samt redovisning och erbjuder en mängd rådgivningstjänster inom till exempel skatt och affärsutveckling. Kunskap är centralt för PwC, våra kunder värderar våra medarbetares kunskap, expertis och erfarenheter högt och att sprida all denna kunskap till våra målgrupper på ett mottagarorienterat sätt är av största vikt. Läs gärna mer om PwC och hur vi hjälper våra klienter på www.pwc.se

Till PwC:s webbteam på avdelningen Client Market and Development söker vi en digital stjärna som vill jobba med webbdesign och förvaltning. Du ska vara en nyfiken digital native som kan vara med och utveckla vår webbplats pwc.se och våra andra digitala kanaler till nästa nivå. Tillsammans skapar vi affärer till PwC. Du måste vara driven och mån om att hjälpa våra affärsområden och segment att nå tillväxt genom att skaffa fler leads och kunder utifrån vår digitala kundresa.

Du kommer arbeta nära våra content managers, formgivare och andra kollegor på avdelningen. Du kommer även hjälpa till med analys, SEO (sökmotoroptimering) och Adwords.

Vad är det för en Webbdesigner vi söker

Vi söker dig som är självgående, lugn och som är inställd på att jobba hårt på en digital marknadsavdelning. I grunden är du en utmärkt kommunikatör. Självklart har du stor kunskap, och intresse, för vilka trender som styr webben, och du ska som oss, andas och leva webben och förstå den digitala kundresan.

Vi ser också att du behöver följande kunskap och erfarenheter:

● Ha en ödmjuk inställning till att jobba agilt med alla webbplatser framförallt vårt flaggskepp www.pwc.se

● Bygga innehåll i färdiga mallar samtidigt som du ska vara intresserad av och ha kunskap om frontendutveckling, UX-design och Photoshop.

● Känsla för färg, form och digital typografi

● Kunna göra utskick i olika mailsystem

● Ha affärssinne och vara intresserad av näringslivs- och samhällsfrågor

● Ha en språklig känsla och kommunikationsförmåga, skriftligt och verbalt på svenska och engelska

● Ha förståelse kring olika digitala kanaler som SEO, Adwords och social media.

● Ha kunskap och erfarenhet av Google Analytics.

Önskemål ej krav, om vi får önska så är du nyfiken och intresserad av teknik och inte rädd att experimentera och testa nya saker.

● Vara ett bra bollplank kring teknik

● Erfarenhet av HTML 5, CSS (stylesheets) utveckling och olika skript som Javascript och Adwords scripts.

● Kunna jobba med growth hacking och göra enklare html-hack

● Intresse och erfarenhet av konverteringsoptimering

● Gärna erfarenhet av Adobe Experience Manager och de olika mallarna som finns

● Analytisk och databasförståelse

Processen framåt och uppdragets omfattning mm

Interimsuppdraget är på 100% under totalt 6 månader med uppehåll under julimånad. Du arbetar på PwCs kontor på Torsgatan i centrala Stockholm. Under uppdraget är du anställd eller underkonsult via Interim Marketing Solutions.

Tillträde till uppdraget sker snarast möjligt med hänsyn till nuvarande anställning/uppdrag.

Vi ser fram emot din ansökan omgående, sålänge annonsen är publicerad är du välkommen med din ansökan. Urval och intervjuer genomför vi löpande och uppdraget kan därför tillsättas med kort varsel under processen, så vänta inte med att söka! 

I den här rekryteringen samarbetar vi med Interim Marketing Solutions. Du ansöker enkelt med hjälp utav din LinkedIn-profil genom att klicka på den gröna ansökningsknappen.

Vid frågor är du välkommen att kontakta Johan Larsson, på mail johan@interimmarketing.se  

Johan Larsson, Headhunter / CEO / Founder

Interim Marketing Solutions AB

 

Interim Marketing Solutions hjälper företag att matcha hyr- och interimskonsulter samt rekryterar till alla befattningsnivåer inom marknad och sälj.

interimmarketing.se