Marknadskoordinator (interim långuppdrag)

Marknadskoordinator (interim långuppdrag)

Marknadskoordinator med projektledaregenskaper

För att stärka upp Varumärkesgruppen på Länsförsäkringar söker vi en passionerad projektledare som skulle älska att driva egna projekt och vara delaktig i den dagliga verksamheten.

I uppdraget ingår att driva och koordinera ett antal säsongsbaserade kampanjer och att förvalta och förädla innehållet i två av länsförsäkringsgruppens gemensamma digitala delningsplattformar – dels plattformen där vi har våra profilprodukter, dels plattformen där vi delar med oss av vår visuella identitet och nedladdningsbart grafiskt material. Då vi hela tiden vill förbättra oss söker vi en person som samtidigt är både strukturerad och kreativ. Strukturen behövs för att säkerställa att vi håller en hög standard på alla leveranser. Kreativiteten behövs för att vi ska hitta nya vägar att göra saker som förbättrar förutsättningarna för oss själva och våra kunder.

Då vi har många olika intressenter att ta hänsyn till är hög servicegrad och lyhördhet också centrala förmågor för att lyckas i rollen. Ingen dag kommer att vara den andra lik, så det viktiga är att du har ett starkt intresse för varumärken och är beredd att hugga i där det behövs. Har du tidigare jobbat med digitala plattformar och/eller varit projektledare för markandsföringsprojekt/events är det ett stort plus.

Kompetenskrav:

  • Ett starkt intresse för varumärken – för deras betydelse och hur man förvaltar, bygger och utvecklar dem.
  • Driven och passionerad projektledare som ser till att saker faktiskt händer.
  • Gillar att jobba i team men kan även ta saker helt solo när det behövs.
  • Strukturerad, ordningsam och hög servicegrad.
  • Positiv attityd och inte rädd att hitta nya vägar när det behövs.

Uppdragets start, omfattning och rekryteringsprocessen

Uppdraget är på heltid (100%) och är en visstidsanställning via Interim Marketing Solutions RBS AB. Tillträde sker snarast möljigt och pågår tom 31/12 2019. (kan eventuellt komma att förlängas)

Vi ser fram emot din ansökan omgående! Så länge annonsen är publicerad är du välkommen med din ansökan. Urval och intervjuer genomför vi löpande och befattningen kan därför tillsättas med kort varsel under processen.

I den här rekryteringen samarbetar vi med Interim Marketing Solutions. Du ansöker enkelt med hjälp utav din LinkedIn-profil genom att klicka på den gröna ansökningsknappen längst ner i annonsen.

Vid frågor är du välkommen att kontakta Johan Larsson, Headhunter / Senior Consultant / CEO, johan@interimmarketing.se 

Interim Marketing Solutions AB

– Interim Marketing Solutions hjälper företag att matcha hyr- och interimskonsulter samt rekryterar till alla befattningsnivåer inom marknad och sälj.

interimmarketing.se