Strategisk Inköpare – kategoriansvaret för Marknad & kommunikation – AMF

Strategisk Inköpare – kategoriansvaret för Marknad & kommunikation – AMF

AMF ligger mitt i centrala Stockholm och vi är idag cirka 350 medarbetare. Med fyra miljoner kunder och ett förvaltat kapital på cirka 600 miljarder kronor är vi en av de största aktörerna på den svenska pensionsmarknaden och har därför ett stort samhällsansvar. Vårt uppdrag är att ge våra kunder en så hög och trygg pension som möjligt. Och vi har alltid kundens bästa för ögonen. Vi ägs av fack och arbetsgivare tillsammans – och de har inget intresse av att själva ta del av vinsten. Därför går den oavkortat till våra kunder. Vår vision är att bli bäst i Sverige på pensionen från jobbet. Vi drivs av ett stort engagemang för våra kunder och en stolthet för vårt uppdrag. Och vi lever enligt våra värdeord; enkel, trygg och mänsklig. Därför tycker vi att det är viktigt att visa varandra respekt och öppenhet på jobbet. Vi jobbar också för ett tydligt ledarskap, jämlikhet och mångfald genom rätten att få vara sig själv. Vi vill att alla ska känna arbetsglädje och trivas hos oss.

Beskrivning av uppdraget

Vi söker en strategisk inköpskonsult under en begränsad period för att överta kategoriansvaret för Marknad & kommunikation. Erfarenhet inom detta områden är att föredra såväl som erfarenhet från regelstyrda verksamheter. 

Vår målsättning är att hitta en konsult som passar in företaget och som på kort tid kan ta över och självständigt driva igenom pågående inköpsaktiviteter samt ansvara för löpande leverantörs- och avtalsuppföljning.

Specifika kompetenser

  • Erfarenhet av hela inköpsprocessen
  • Upphandling
  • Contract Management
  • Leverantörsuppföljning
  • Kategoristyrning

Kompetensområde: Inköp (HR/Inköp/Juridik)

Processen framåt och uppdragets omfattning mm

Interimsuppdraget är på 75% (30 tim/vecka) under perioden 2019-08-01 – 2020-04-30. Du arbetar på AMF i Stockholm. Under uppdraget är du anställd eller underkonsult via Interim Marketing Solutions.

Vi ser fram emot din ansökan omgående, sålänge annonsen är publicerad är du välkommen med din ansökan. Urval och intervjuer genomför vi löpande och uppdraget kan därför tillsättas med kort varsel under processen, så vänta inte med att söka! 

I den här rekryteringen samarbetar vi med Interim Marketing Solutions. Du ansöker enkelt med hjälp utav din LinkedIn-profil genom att klicka på den gröna ansökningsknappen.

Vid frågor är du välkommen att kontakta Johan Larsson, på mail johan@interimmarketing.se  

Johan Larsson, Headhunter / CEO / Founder

Interim Marketing Solutions AB

 

Interim Marketing Solutions hjälper företag att matcha hyr- och interimskonsulter samt rekryterar till alla befattningsnivåer inom marknad och sälj.

interimmarketing.se