Försäljningschef – SolTech Energy

Försäljningschef – SolTech Energy

SolTech Energy utvecklar och säljer byggnadsintegrerade solenergiprodukter för alla former av fastigheter – kommersiella, offentliga och villor. Produkterna är en del av en fastighets yttre skal i form av ett tak eller en fasad med solceller för produktion av elektricitet. SolTech Energy Sweden AB (publ), handlas på First North vid Nasdaq Stockholm under kortnamnet SOLT och har ca 15,000 aktieägare. I koncernen ingår även de samägda bolagen ASAB i Sverige och ASRE i Kina.

Försäljningschef till solenergibolaget – SolTech Energy

SolTech Energy är ett svenskt börsnoterat solenergibolag med verksamhet främst i Sverige och i Kina. Det råder inga tvivel om att solenergi tillhör en av de hetaste framtidsbranscherna och nu söker vi dig som vill vara med på denna spännande resa.

Som försäljningschef både leder du försäljningsarbete och säljer själv.

Du har helst erfarenhet från solenergibranschen, annars fastigheter etc

De kunder och prospekts som bearbetas är fastighetsbolag, byggbolag, tekniska konsulter i Sverige.

Säljorganisationen består idag utav två säljare. Sedan är det dotterbolagen som står för mycket stor del.

Vilka är vi på SolTech och vad erbjuder vi dig?

Tjänsten är placerad på vårt kontor i Årstaberg där ett dussin personer jobbar. Vi har en platt organisation med högt i tak och du kommer arbeta nära hela teamet och rapportera direkt till VD. Arbetet är heltid 40 tim per vecka och villkoren är marknadsmässiga. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Tjänstens omfattning och rekryteringsprocess

Tjänsten är på heltid (100%) och anställningen syftar till en tillsvidareanställning, men inleds med sex månaders provanställning. Tillträde till tjänsten sker helst omgående. Du har en fast lön med viss bonus.

Urval och intervjuer genomför vi löpande och tjänsten kan därför tillsättas när som helst, så vänta inte med din ansökan. 

I den här rekryteringen samarbetar vi med Interim Marketing Solutions. Du ansöker enkelt med hjälp utav din LinkedInprofil genom att klicka på den gröna ansökningsknappen längst ner i annonsen.

Vid frågor är du välkommen att kontakta Johan Larsson, johan@interimmarketing.se

 

Johan Larsson, Senior Consultant / Headhunter / Founder

Interim Marketing Solutions AB

 

Interim Marketing Solutions hjälper företag att matcha hyr- och interimskonsulter samt rekryterar till alla befattningsnivåer inom marknad och sälj.

interimmarketing.se