Trafikplanerare till SJ

Trafikplanerare till SJ

SJ för människor närmare varandra, varje dag. SJ är ett svenskt reseföretag som erbjuder hållbara tågresor i egen regi och i samarbete med andra. Koncernen omsätter cirka 7,9 miljarder SEK och har 4 600 medarbetare. Som marknadsledande tågoperatör knyter SJ ihop Sverige, liksom Skandinaviens huvudstäder. Varje dag väljer 140 000 personer att resa med någon av SJs 1 200 avgångar från 288 stationer. Nu söker vi flera Trafikplanerare

Trafikplanerare till SJ

Är du nyfiken på en karriär hos ett nordiskt reseföretag och nordens största tågoperatör? Inom SJ är det en bra stämning mellan kollegor och många av medarbetarna anser att de har en av Sveriges attraktivaste arbetsplatser med varierande arbetsuppgifter där ingen dag är den andra lik.

Genom arbetet på SJ är du med och för människor närmare varandra varje dag. Att resa med tåg är miljövänligt och därför ökar tågresandet. Vår hållbara produkt är spännande – något som också gör oss till en attraktiv arbetsgivare.

SJ lovar dig en behaglig resa – som anställd på SJ kommer du att få vara med om en spännande framtid. För att du ska ha en attraktiv anställning och rätt förutsättningar i din roll kommer du att kunna ta del av en massa bra förmåner. Vilka läser du mer om här

Nu söker SJ Trafikplanerare för arbete med trafiken i Sverige, Norge och Finland. Spännande utveckling för dig som idag arbetar med enbart ett land.

Vilka är arbetsuppgifterna?

  • Hantera kilometerprestation över 10 år
  • Känslighetsanalyser (samt prognoser för banarbetsavstängningar och andra förändringar)
  • Beräkna personalåtgång (främst lokförare) baserat på kollektivavtalets förutsättningar
  • Depåplanering (fordonsuppställning, verkstadskörningar, etc)
  • Scenarioanalyser

Vilken kompetens/erfarenhet har du?

Planeringskompetens med erfarenhet av:

  • Personalplanering (tex från tåg, buss, flyg eller liknande)
  • Fordonsomloppsplanering (från tåg, buss, flyg eller liknande)
  • Strukturera tidtabellsinformation, personalturlistor, fordonsomlopp in i den struktur som ska redovisas för beställaren.
  • Har du erfarenhet utav IVU är det en merit men inget krav.

Tillsvidareanställning eller interimsuppdrag – vilket passar dig bäst?

Tillsvidareanställning eller interimsuppdrag på 100%. Vid interimsuppdrag är ambitionen att efter uppdraget övergå i en tillsvidareanställning hos SJ.

Tillträde till uppdraget/tillsvidareanställningen sker snarast möjligt med hänsyn till nuvarande anställning/uppdrag.

Vi ser fram emot din ansökan omgående, så länge annonsen är publicerad är du välkommen med din ansökan. Urval och intervjuer genomför vi löpande och uppdraget kan därför tillsättas med kort varsel under processen, så vänta inte med att söka!

SJ vet att mångfald ger fler perspektiv och ökar SJs konkurrenskraft. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrunder som vill vara med och bidra till ett inkluderande arbetsklimat.

I den här rekryteringen samarbetar vi med Interim Marketing Solutions. Du ansöker enkelt med hjälp utav din LinkedIn-profil genom att klicka på den gröna ansökningsknappen.

Vid frågor är du välkommen att kontakta Johan Larsson, Headhunter / Senior Consultant / CEO, på mail johan@interimmarketing.se 

Interim Marketing Solutions AB

– Interim Marketing Solutions hjälper företag att matcha hyr- och interimskonsulter samt rekryterar till alla befattningsnivåer inom marknad och sälj.

interimmarketing.se