Kampanjtekniker/Marketing Automation specialist till försäkringsbolag

Kampanjtekniker/Marketing Automation specialist till försäkringsbolag

Försäkringsbolaget har i uppdrag att bedriva gemensamma affärer inom bank och försäkring, bedriva strategiskt utvecklingsarbete och ge service till bolagen inom områden som skapar effektivitet och skalfördelar. Allt för att skapa förutsättningar för de lokala försäkringsbolagen att bli framgångsrika på sina respektive marknader. Försäkringsbolaget ägs till 100 procent av de lokala försäkringsbolagen, som i sin tur ägs av sina försäkringskunder. Försäkringsbolaget konsolideras inte i koncernen eftersom resultatet tillfaller försäkringstagarna.

Vad innebär uppdraget?

Som kampanjtekniker arbetar man med att sätta upp kunddialoger till våra privat- och företagskunder i i verktyget Adobe Campaign. Man bygger och konfigurerar kampanjer och skapar målgruppsurval.

Det här är dina arbetsuppgifter:

·         Tillsammans med projektledare och analytiker ta fram idéer och utvecklingsförslag för kunddialoger.

·         Effektivisera, optimera och förbättra kundflöden och dialoger.

·         Tillsammans med teamet ta fram kampanjaktiviteter.

·         Är expert i verktyget och utbildar och ger support till användare

Vilka är kompetenskraven?

·        Mycket god kundskap i Adobe Campaign

·        Grundläggande kunskap i SQL

Vilket är uppdragets upplägg, omfattning och placering?

Önskad start av uppdrag är 7 Oktober 2019 och pågår tom 31 Mars 2020.

Placering i Stockholm

Uppdraget är på 100% och är ett hyruppdrag med anställning hos Interim marketing Solutions AB eller om du är frilansare med eget bolag underkonsultuppdrag via Interim Marketing Solutions AB

Vi ser fram emot din ansökan omgående, sålänge annonsen är publicerad är du välkommen med din ansökan. Urval och intervjuer genomför vi löpande och uppdraget kan därför tillsättas med kort varsel under processen, så vänta inte med att söka! 

I den här rekryteringen samarbetar vi med Interim Marketing Solutions. Du ansöker enkelt tex med hjälp utav din LinkedIn-profil eller fyller i några uppgifter och bifogar CV. Klicka på den gröna ansökningsknappen längst ner på den här sidan.

Vid frågor är du välkommen att kontakta Johan Larsson, på mail johan@interimmarketing.se  

Johan Larsson, Headhunter / CEO / Founder

Interim Marketing Solutions AB

 

Interim Marketing Solutions hjälper företag att matcha hyr- och interimskonsulter samt rekryterar till alla befattningsnivåer inom marknad och sälj.

interimmarketing.se