Project Manager Trade Marketing Gooh!

Project Manager Trade Marketing Gooh!

Lantmännen Cerealia ingår i Lantmännen, ett lantbrukskooperativ som ägs av 25 000 svenska lantbrukare med verksamheter i hela värdekedjan från jord till bord. På Lantmännen Cerealia utvecklar, producerar och marknadsför vi ett stort sortiment av hälsosamma och näringsrika produkter. Främst spannmålsbaserade varor, som mjöl, mjölmixer, gryn, müsli, knäckebröd, pasta och pannkakor, men också färdiglagade rätter, vegetabiliska livsmedel, och mycket mer. Verksamheten bedrivs i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Ryssland och Ukraina.Lantmännen Cerealias affärsområde Ready To Eat (RTE) med varumärket Gooh! gör nu en spännande utvecklingsresa och vi söker en engagerad, driven och självständig Project Manager Trade Marketing till ett interimsuppdrag. Du är självgående, tycker om att ta egna initiativ och vill vara med och bygga en ”framåtlutad” och affärsnära marknadsavdelning. Du kommer att ingå i ett team som tillsammans arbetar för att stödja företagets värdegrund och strategi genom ett affärsnära, proaktivt och effektivt Trade Marketing-arbete. Läs gärna mer om hur Lantmännen Axa och Operakällaren fann varandra - så kom varumärket Gooh till.  https://www.gooh.se/om-oss/var-historia/

Lantmännen Cerealias affärsområde Ready To Eat (RTE) med varumärket Gooh! gör nu en spännande utvecklingsresa och vi söker en engagerad, driven och självständig Project Manager Trade Marketing till ett interimsuppdrag.

Du är självgående, tycker om att ta egna initiativ och vill vara med och bygga en ”framåtlutad” och affärsnära marknadsavdelning. Du kommer att ingå i ett team som tillsammans arbetar för att stödja företagets värdegrund och strategi genom ett affärsnära, proaktivt och effektivt Trade Marketing-arbete.

Läs gärna mer om hur Lantmännen Axa och Operakällaren fann varandra – så kom varumärket Gooh till.

Vilka är arbetsuppgifterna och vad ansvar du för?

 • Ansvarig för att utveckla trade marketing kampanjer och verktyg för den svenska marknaden för butik och digitalt som stöder marknadsförings- och försäljningsstrategin för Gooh! Exempelvis lanseringsstöd för nya produkter, merförsäljningskampanjer och koncept för flerköps erbjudanden etc.
 • Ansvarig för kommunikation med säljkåren och att praktiskt ta fram material och säkerställa leverans i tid till lager. Exempelvis hyllpushers, kuponger, synlighetsmaterial, införsäljningsmaterial etc.
 • Ta fram och utveckla permanent hyllinredning för butik, pushers, permanent varumärkesmaterial som ökar synligheten i hyllan samt kylar för sekundärplacering i butik.
 • Ansvarig för att implementera 1-års trade marketing plan för Ready to Eat.
 • Ansvarig för A&P BTL-budgeten för kategorin Ready to eat.
 • Ansvarig för utveckling och projektledningen av evenemang och pop-up-butiker.
 • Även andra marknadsrelaterade projekt/uppgifter, utöver Trade Marketing området, kan bli aktuella i måna av tid, tex projektledning/projektadministration.

Vilka erfarenheter är bra att ha som Trade Marketing Manager?

 • Operativt Trade Marketing arbete
 • Erfarenhet utav projektledning
 • Flytande svenska i tal och skrift inklusive affärsengelska
 • Erfarenhet av leverantörsförhandlingar är ett plus

 De här egenskaper ser vi att du har:                             

 • Din drivkraft är att leverera resultat utifrån de uppsatta målsättningarna
 • Du är en genomförare och löser problemen om de uppstår
 • Ansvar är något du både känner och tar
 • Kommunikativ
 • En kreativ stil med passion för mat
 • Att fokusera på det viktigaste
 • Bygger relationer
 • Team-spelare vilket innebär att du lyssnar och samarbetar
 • En förebild vad gäller Lantmännen och Cerealia värderingar (öppenhet, handlingskraft, helhetssyn)

Omfattning och förutsättningar

Uppdraget är ett interimsuppdraget med tillträde omgående tom 28 februari 2020 på 100%. Under uppdraget är du anställd eller underkonsult via Interim Marketing Solutions med placering hos Lantmännen Cerealia Gooh! Ca 3 dagar per vecka i Järna och om det önskas resterande tid på Lantmännen Cerealias HK Kungsholmen i Stockholm eller på distans. Project Manager Trade Marketing rapporterar till Marketing Manager RTE Gooh!

Tillträde till uppdraget sker snarast möjligt med hänsyn till nuvarande anställning/uppdrag.

Vi ser fram emot din ansökan omgående, sålänge annonsen är publicerad är du välkommen med din ansökan. Urval och intervjuer genomför vi löpande och uppdraget kan därför tillsättas med kort varsel under processen, så vänta inte med att söka!

I den här rekryteringen samarbetar vi med Interim Marketing Solutions. Du ansöker enkelt med hjälp utav din LinkedIn-profil genom att klicka på den gröna ansökningsknappen.

Vid frågor är du välkommen att kontakta Johan Larsson, på johan@interimmarketing.se  

Johan Larsson, Headhunter / CEO / Founder

Interim Marketing Solutions AB

 

Interim Marketing Solutions hjälper företag att matcha hyr- och interimskonsulter samt rekryterar till alla befattningsnivåer inom marknad och sälj.

interimmarketing.se