Trade Marketing Manager (Interim tom april 2021)

Trade Marketing Manager (Interim tom april 2021)

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 25 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda och omsätter 45 miljarder kronor på årsbasis. Genom forskning och verksamhet i hela värdekedjan tar vi ansvar från jord till bord. Lantmännen Cerealia är en del av livsmedelsdivisionen i Lantmännenkoncernen. Vi utvecklar, producerar och marknadsför ett stort utbud av hälsosamma och näringsrika livsmedelsprodukter. Kärnan i vårt sortiment är spannmålsbaserade produkter, inklusive mjöl, müsli, knäckebröd, pasta och pannkakor, men vi har även färdigrätter, vegetariska alternativ och mycket mer. Kungsörnen, AXA, START, FINN CRISP, Amo, Regal, Gooh och GoGreen är alla delar av varumärkesfamiljen Lantmännen Cerealia. Just nu letar vi efter en talang som vill vara en del av vårt härliga team och ta marknadsföring i butik till nya höjder!

Från insikter till kreativa butikslösningar

I denna roll är du en del av vårt nordiska, tvärfunktionella Perfect Store team. Vi är en sammansvetsad grupp bestående av experter inom shopperinsikter, space management och trade marketing. Tillsammans använder vi insikter om shoppers och konsumenter för att skapa effektiva butikslösningar och inspirerande kampanjaktiveringar för dagligvaruhandeln.

Vi söker nu efter en ny teammedlem som kommer att arbeta med trade marketing i Sverige. I den här rollen kommer du också att ansvara för att leda nordiska förbättringsprojekt med särskilt fokus på digitala verktyg och aktiveringar inom e-handeln.

Du kommer att ansvara för trade marketing inom några av våra största kategorier i Sverige; inklusive årlig planering samt utveckling, genomförande och utvärdering av butikskampanjer. Rollen innebär även budgetansvar för butiksmarknadsföring (BTL) och kundmedia inom dina kategorier. Som Trade Marketing Manager hos oss kommer du att arbeta tvärfunktionellt och i nära samarbeta med kollegor i Perfect Store-teamet, Marketing & Portfolio-teamet och det svenska säljteamet.

Bli en del av vårt team

Vi är på jakt efter en ny talang som delar vår passion för god mat och innovativ butikskommunikation. Vi ser gärna att du vill göra skillnad, är driven och tar ansvar för att skapa resultat. Som person kan du snabbt anpassa dig till nya omständigheter samtidigt som du är strukturerad, modig och en riktig lagspelare.

För att kvalificera till tjänsten behöver du ha 3-5 års erfarenhet av trade marketing från ett företag inom FMCG. Du har också:

  • Erfarenhet av digitala aktiveringar / verktyg för butik och e-handel
  • Flytande språkkunskaper på svenska och engelska
  • Masterexamen i företagsekonomi/marknadsföring eller motsvarande
  • Erfarenhet från processförbättring är ett stort plus
  • Med nyfikenhet, drivkraft och nya idéer kommer du att bli en viktig del av vår utveckling och framtida framgångar inom Perfect Store och Lantmännen Cerealia!

Så inget att vänta på – Vi ser fram emot din ansökan!

Uppdraget är ett interimsuppdraget med tillträde efter överenskommelse men helst från 1 mars 2020 på 100% tom 31 April 2021. Under uppdraget är du anställd eller underkonsult via Interim Marketing Solutions med placering på Lantmännen Cerealias HK Kungsholmen/Stadshagen i Stockholm. Trade Marketing Manager rapporterar till Manager Perfect Store.

Vi ser fram emot din ansökan omgående, sålänge annonsen är publicerad är du välkommen med din ansökan. Urval och intervjuer genomför vi löpande och uppdraget kan därför tillsättas med kort varsel under processen, så vänta inte med att söka!

I den här rekryteringen samarbetar vi med Interim Marketing Solutions. Du ansöker enkelt med hjälp utav din LinkedIn-profil genom att klicka på den gröna ansökningsknappen.

Vid frågor är du välkommen att kontakta Johan Larsson, på johan@interimmarketing.se  

Johan Larsson, Headhunter / CEO / Founder

Interim Marketing Solutions AB

 

Interim Marketing Solutions hjälper företag att matcha hyr- och interimskonsulter samt rekryterar till alla befattningsnivåer inom marknad och sälj.

interimmarketing.se