Senior Frontend Developer – skapa affärsvärde med ny teknik – Är det du?

Senior Frontend Developer – skapa affärsvärde med ny teknik – Är det du?

Skånska Byggvaror har siktet på att bli marknadsledande inom Garden Living och är redan idag störst i Sverige på gör-det-själv-marknaden för förädlade byggvaruprodukter. Bolaget säljer ett lättöverskådligt sortiment för villans yttre och inre miljöer – t.ex. uterum, växthus, spa, dörrar, fönster, förvaringslösningar etc. Alla produkter säljs under eget varumärke. Genom egen produktutveckling och tillverkning av stora delar av sortimentet, har Skånska Byggvaror kontroll på hela kedjan från produktidé till slutkund. Skånska Byggvaror är ett lönsamt, onlinebaserat nordiskt bolag som erbjuder ett noga utvalt och prisvärt sortiment till hemmafixare, huvudsakligen genom sin webbplattform som har över sex miljoner besök årligen. Vi möter våra kunder i våra omnikanaler webb, butik och telefon.

Arbetsuppgifter

Skånska Byggvaror befinner sig i en mycket spännande fas, med siktet inställt på att bli marknadsledande inom Garden Living. Vi söker nu en Senior Frontend Developer till vårt huvudkontor i Solna alternativt Ängelholm och letar efter dig som har flera års erfarenhet av frontend och vill hjälpa oss att skapa affärsvärde med ny teknik! Vår nuvarande lösning innehåller en mix av .NET och mer modern teknik såsom React, Redux och Node.js. Vi driver en rad initiativ för att fortsätta förnya vår webbmiljö så att vi kan bli mer agila och skapa en grym användarupplevelse.

Vi erbjuder dig

 • Ny teknik: React, Redux, Node.js m.m.
 • Duktiga och trevliga kollegor
 • Valbar placering, antingen i Solna eller Ängelholm
 • Flextid
 • Friskvårdsbidrag
 • Sex veckors semester

Rollen

Som Senior Frontend Developer på Skånska Byggvaror arbetar du med kontinuerlig gränssnittsutveckling av de webbplatser som vi driver för våra olika nordiska varumärken. Under de kommande åren kommer vi jobba intensivt med att förnya och förbättra frontend och backend på våra sajter. Här får du möjlighet att ta en central roll i att utveckla vår framtida frontendlösning.

Dina arbetsuppgifter

 • Utveckla och optimera gränssnitt för våra webbplatser med fokus på e-handel
 • Ta fram lösningsförslag i nära dialog med interna kravställare och UX-designer
 • Arbeta i större utvecklingsprojekt och förändringsinitiativ som kräver frontend-utveckling

Din profil

Vi ser att du är en kommunikativ, driven och engagerad lagspelare som gillar att arbeta i en föränderlig miljö där den ena dagen inte behöver vara den andra lik.

 • Du har gedigen erfarenhet av gränssnittsutveckling i moderna JavaScript-ramverk.
 • Erfarenhet av av React, Redux och Node är starkt meriterande
 • Erfarenhet av .NET är meriterande men inget krav

Bli en del av vårt utvecklingsteam

Hos oss jobbar du i ett trevligt gäng med backend- och frontendutvecklare, lösningsarkitekt och teamlead. Vi arbetar i nära dialog med våra interna beställare och har korta beslutsvägar.

Vi försöker stötta vår affär på bästa möjliga sätt – vi tar fram högkvalitativa lösningar, lär oss nya saker, diskuterar mysterier och löser problem tillsammans. För oss är det viktigt att ha roligt på jobbet och vi strävar alltid efter att göra saker så enkla som möjligt.

För att kunna vara agila tror vi det är viktigt att vi själva äger och förvaltar våra mest affärskritiska applikationer och system, exempelvis vår webb, våra integrationer och vår data.

Vårt huvudkontor ligger i Solna, endast 7 minuter med t-bana från T-centralen men önskar du hellre utgå från vårt kontor i Ängelholm fungerar det lika bra.

Rekryteringsprocess, omfattning och villkor

Rekrytering är till en tillsvidareanställning på 100% med placering i Stockholm eller Ängelholm. Start är med hänsyn tagen till nuvarande anställning/uppdrag.

Vid frågor är du välkommen att kontakta Johan Larsson, på mail johan@interimmarketing.se    

Vi ser fram emot att ta del utav din ansökan snarast. Urval och intervjuer genomför vi löpande och uppdraget kan därför tillsättas innan sista ansökningsdagen, så vänta inte med din ansökan. Du ansöker enkelt med hjälp utav din LinkedInprofil genom att klicka på ansökningsknappen.   

Välkommen med din ansökan!   

Johan Larsson, Headhunter / CEO / Founder

Interim Marketing Solutions AB

Interim Marketing Solutions hjälper företag att matcha hyr- och interimskonsulter samt rekryterar till alla befattningsnivåer inom marknad och sälj.

interimmarketing.se