Trade Marketing Specialist (Interimsuppdrag)

Trade Marketing Specialist (Interimsuppdrag)

Företaget har i över 150 år försett konsumenter och proffs med användarvänliga och miljömässigt hållbara lösningar inom inredningsbranschen. I vår portfölj finns flertalet välkända och omtyckta varumärken. Företaget vill inspirera människor med att inreda sin tillvaron. Vi söker nu till ett interimsuppdrag en Trade Marketing Specialist.

Bakgrund

Företaget har i över 150 år försett konsumenter och proffs med användarvänliga och miljömässigt hållbara lösningar. I Sverige, där vi är marknadsledande i vår bransch, har vi runt 300 medarbetare och en årlig omsättning på över en miljard kronor. I vår portfölj finns flertalet välkända och omtyckta varumärken. Företaget vill inspirera människor med att inreda sin tillvaron.

Befattningen – Trade Marketing Specialist

Vi är på jakt efter en ny talang för till en början ett interimsuppdrag men vi hoppas att vi fungerar bra ihop och att det skall kunna leda till en tillsvidareanställning efter uppdraget. Den vi söker delar vår passion för innovativ och säljdrivande butikskommunikation och aktivering. Vi ser gärna att du vill göra skillnad, är driven och tar ansvar för att skapa resultat. Som person kan du snabbt anpassa dig till nya omständigheter samtidigt som du är strukturerad, modig och en riktig lagspelare.

Du kommer att arbeta med trade marketing för flera varumärken på den svenska marknaden men med huvudfokus på ett välkänt varumärke.

Vad innebär arbetet?

– Kontinuerligt planera, utveckla, genomförande och utvärdera butikskampanjer. För att säkerställa rätt fortsättningar för våra varumärken hos våra återförsäljare.

-Arbeta med kampanjer och aktiviteter såväl B2B som B2C med tonvikt på B2C.

– Ansvarar för att utveckla och ta fram material för att maximera kampanjer i butik.

– Skapa rätt verktyg för att hjälpa kunden i sitt beslut i butik.

– Arbeta när KAM för att utveckla kundplaner och aktivt bidra till kreativt utveckla den gemensamma affären.

– Säkerställa kund- och konsumenttillfredsställelse genom kundresan i butiken.

– Säkerställ exponering för varumärke och produkt i linje med varumärkespositionering och löfte

– Arbeta tvärfunktionellt och i nära samarbeta med kollegor i, Marketing & Portfolio-teamet och det svenska säljteamet.

Period och omfattning

Hyruppdraget är på 100% via Interim Marketing Solutions med start av uppdraget så snart som möjligt med hänsyn till nuvarande anställning/uppdrag och pågår under 6 månader.

För det här uppdraget samarbetar vi med Interim Marketing Solutions. Vid frågor är du välkommen att kontakta Johan Larsson, på mail johan@interimmarketing.se    

Vi ser fram emot att ta del utav din ansökan snarast. Urval och intervjuer genomför vi löpande och uppdraget kan därför tillsättas innan sista ansökningsdagen, så vänta inte med din ansökan. Du ansöker enkelt med hjälp utav din LinkedInprofil genom att klicka på ansökningsknappen.   

Välkommen med din ansökan!   

Johan Larsson, Headhunter / CEO / Founder

Interim Marketing Solutions AB

Interim Marketing Solutions hjälper företag att matcha hyr- och interimskonsulter samt rekryterar till alla befattningsnivåer inom marknad och sälj.

interimmarketing.se