Projektledare digital försäljningsteknik m SAFe kompetens – Bank (Interim)

Projektledare digital försäljningsteknik m SAFe kompetens – Bank (Interim)

Roll: Projektledare  

Bransch: Bank

Arbetsuppgifter
Hålla samman, projektleda och driva på utveckling av digital försäljningsteknik.

Kompetenskrav
Personen behöver kunna skriva krav enligt SAFE metodik, ha en övergripande kunskap om teknikbehov för digital försäljning såsom CRM-funktionalitet samt hur man jobbar med personaliserad kommunikation och konvertering. Uppdraget är att hålla ihop affärens krav, driva det arbetet framåt samt hålla samman olika utvecklingsinitiativ inom området personaliserad kommunikation, utveckling av CMS och CRM.

Förväntningar på konsulten
Självgående, drivande, strukturerad, innovativ

Omfattning och förutsättningar

Uppdraget är ett interimsuppdraget med tillträde omgående tom 23 maj 31 okt 2021 på 75%. Under uppdraget är du anställd eller underkonsult via Interim Marketing Solutions med placering hos uppdragsgivaren (Bannk) i Stockholm eller på distans.

Vi ser fram emot din ansökan omgående, sålänge annonsen är publicerad är du välkommen med din ansökan. Urval och intervjuer genomför vi löpande och uppdraget kan därför tillsättas med kort varsel under processen, så vänta inte med att söka!

I den här rekryteringen samarbetar vi med Interim Marketing Solutions. Du ansöker enkelt med hjälp utav din LinkedIn-profil genom att klicka på den gröna ansökningsknappen.

Vid frågor är du välkommen att kontakta Johan Larsson, på johan@interimmarketing.se  

Johan Larsson, Headhunter / CEO / Founder

Interim Marketing Solutions AB

 

Interim Marketing Solutions hjälper företag att matcha hyr- och interimskonsulter samt rekryterar till alla befattningsnivåer inom marknad och sälj.

interimmarketing.se