info@interimmarketing.se
0705-59 61 02
Björnvägen 3
183 60 Täby

Interim Brand Manager med erfarenhet från FMCG

Tycker du om nyskapande upplevelser som ger stor affärsnytta?

Skånska Byggvaror befinner sig i en mycket spännande fas, med siktet inställt på att bli marknadsledande inom Garden Living. Vi söker nu en expert inom UX/UI. På Skånska Byggvaror vill vi jobba med dig som vill skapa och förändra UX/UI för våra digitala kanaler i nära samarbete med affärsansvariga och övriga delar av IT-teamet, allt för att skapa fantastiska upplevelser för våra kunder, både i köpresor och inspirationsresor.

Vad innebär det att vara UX/UI designer på Skånska Byggvaror?

Du är expert inom UX/UI och tycker om att skapa engagerande, användarvänliga och nyskapande upplevelser som ger stor affärsnytta. Hos oss får du möjlighet att arbeta med att skapa digitala relationer som inspirerar våra kunder. Du designar gränssnitt som våra kunder tycker om att använda och som skapar en bra känsla vid varje besök hos oss.

Hur är ditt förhållningssätt? Så här tänker vi!

Vi utvecklar hellre lösningar som är ”good enough” snarare än perfekta för att ständigt kunna arbeta framåtlutat. Kulturen genomsyras av att vi ska ha roligt på jobbet och vi strävar alltid efter att ”keep it simple”. Teamet ansvarar för att utveckla och underhålla våra webb-applikationer, vårt affärssystem med integrationer och vårt datalager.

Ditt angreppssätt – så här tror vi att du arbetar idag!

Din design grundar sig i insikter och god kännedom om designprinciper, du kan argumentera för och motivera dina designbeslut. Du har förmåga att balansera strategiska och taktiska prioriteringar så att vi utvecklar en användarvänlig e-handelssajt med hög prestanda avseende konvertering.

Erfarenhet – Ja, allt eller delar av detta har jag erfarenhet av!

Du har erfarenhet av att ta fram design för olika typer av digitala tjänster och produkter, förmodligen primärt för webbtjänster, samt arbete med olika områden inom UX.

 • Master- eller kandidatexamen med fokus på interaktionsdesign, människa–dator-interaktion, kognitiv psykologi eller omfattande arbetslivserfarenhet inom UX/UI-området.
 • Mer än 5 års erfarenhet av användarcentrerad utvärdering och design av webb-/mobilapplikationer.
 • Praktisk erfarenhet och en ”get things done”-mentalitet. Vi tror att du är en självgående person som kan hantera parallella aktiviteter och som ser till att möta deadlines och leverera med kvalitet.
 • Du har erfarenhet av att ta fram design för olika typer av digitala tjänster och produkter, förmodligen primärt för webbtjänster, samt arbete med olika områden inom UX.
 • Du har dokumenterade exempel på att utföra research, ta fram koncept, wireframes, prototyper och visuell design samt göra användartester.
 • Erfarenhet av designverktyg som Figma.

Vi erbjuder dig

 • Duktiga och trevliga kollegor
 • Placering; i Stockholm/Solna minst två dagar per vecka och övriga dagar där det passar dig.
 • Flextid
 • Friskvårdsbidrag
 • Sex veckors semester
 • Bra personalrabatter på Skånska Byggvarors och Byggmax sortiment.

Är det här ansvarsområden och arbete du brinner för?

QA och användartester

Research & implementering

 • Utvärdera och ständigt förbättra våra användarinterface
 • Research för nya implementeringar som lyfter den digitala upplevelsen till nya nivåer

Workflow & process

 • Förbättra och använda vårt UI bibliotek
 • Skapa & optimera våra UX/UI workflows
 • Användartestning

Annat

 • Grafiska presentationer

Är det här du?

Positiv, nyfiken, social och med ett stort hjärta för det kreativa. Resultatdriven med ett stort lösningsfokus

 • Du är en teamplayer men är samtidigt självständig och kan driva ditt arbete framåt på egen hand.
 • Du är en god kommunikatör i såväl tal som skrift.

Bli en del av vårt utvecklingsteam

Hos oss jobbar du i ett trevligt gäng med UX/UI, Backend- och Frontend Developer och lösningsarkitekt. Vi arbetar i nära dialog med våra interna beställare och har korta beslutsvägar.

Vi försöker stötta vår affär på bästa möjliga sätt – vi tar fram högkvalitativa lösningar, lär oss nya saker, diskuterar mysterier och löser problem tillsammans. För oss är det viktigt att ha roligt på jobbet och vi strävar alltid efter att göra saker så enkla som möjligt.

För att kunna vara agila tror vi det är viktigt att vi själva äger och förvaltar våra mest affärskritiska applikationer och system, exempelvis vår webb, våra integrationer och vår data.Vårt huvudkontor ligger i Solna, endast 7 minuter med t-bana från T-centralen.

Rekryteringsprocess, omfattning och villkor

Rekrytering är till en tillsvidareanställning på 100% med placering i Stockholm/Solna (HK) minst två dagar per vecka och övriga dagar där det passar dig. Start är med hänsyn tagen till nuvarande anställning/uppdrag.

I den här rekryteringen samarbetar vi med Interim Marketing Solutions. Har du frågor är du välkommen att kontakta Anette Andersson, anette@interimmarketing.se eller Johan Larsson, johan@interimmarketing.se

Vi ser fram emot att ta del utav din ansökan snarast. Urval och intervjuer genomför vi löpande och befattningen kan därför tillsättas med kort varsel, så vänta inte med din ansökan. Du ansöker enkelt med hjälp utav din LinkedInprofil genom att klicka på gröna ansökningsknappen.

Placering
Stockholm
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Sök tjänst