info@interimmarketing.se
0705-59 61 02
Björnvägen 3
183 60 Täby

Egen konsult eller anställd? Varför välja?

Att vara en interimskonsult på IMS erbjuder en unik kombination av trygghet och frihet, en balans som är sällsynt i den moderna arbetsvärlden. Som interimskonsult hos IMS, befinner du dig i en privilegierad position där du kan njuta av friheten som kommer med att vara ”egen”, samtidigt som du åtnjuter säkerheten och förmånerna av en anställning.

En av de främsta fördelarna med att vara interimskonsult på IMS är den säkerhet som följer med rollen. Du kan känna dig trygg i vetskapen om att din karriär och ditt välbefinnande är i goda händer. IMS erbjuder inte bara en stabil och pålitlig inkomst, utan också förmåner som är jämförbara med, om inte bättre, än de som erbjuds i traditionella anställningar.

Semester och pension

En av de mest uppskattade aspekterna av att arbeta på IMS är den löpande intjäningen av semesterdagar. Detta innebär att du inte bara har möjlighet att ta ledigt när du behöver en paus, utan också att du kan planera och njuta av din fritid utan oro. Det är en ovärderlig fördel som tillåter dig att återhämta dig och återvända till ditt arbete med förnyad energi och motivation.

Dessutom bidrar IMS till din framtida trygghet genom löpande pensionsavsättningar. Att tänka på pensionen kan ofta vara en källa till stress, särskilt för de som är egenföretagare. Hos IMS hanteras detta åt dig, vilket ger en känsla av trygghet för din framtid.

För att inte tala om friskvårdsbidraget, som är en klar indikation på företagets engagemang för dina hälsobehov. Detta bidrag uppmuntrar och stödjer en aktiv livsstil, vilket är avgörande för att upprätthålla både fysisk och mental hälsa. En sund kropp och ett sunt sinne är avgörande för att prestera på topp i ditt arbete.

Försäkringar

Vidare erbjuder IMS en vårdförsäkring och sjukförsäkring, vilket är ytterligare ett tecken på företagets engagemang för din välfärd. I en värld där hälso- och sjukvårdskostnader ständigt ökar, ger detta en extra trygghetskänsla. Du kan vara säker på att du kommer att få den vård du behöver, när du behöver den.

Slutligen är friheten som kommer med rollen som interimskonsult hos IMS inte att underskatta. Du har friheten att välja uppdrag och arbeta på sätt som passar din livsstil och karriärmål. Denna flexibilitet är särskilt värdefull i dagens snabbrörliga och ständigt föränderliga arbetsmiljö. Du slipper välja om du ska vara egen konsult eller anställd, och kan dra de största fördelarna av båda alternativen.

Egen konsult eller anställd – förena två världar som interimskonsult

I slutändan innebär det att vara en interimskonsult på IMS en kombination av det bästa av två världar – friheten och flexibiliteten av att vara egen, med tryggheten och förmånerna av en anställning. Det är en roll som erbjuder inte enbart en säker och stabil karriärväg, utan också ett företag som tar hand om ditt välbefinnande och din framtida trygghet. Registrera dig hos oss och upptäck nya möjligheter.