info@interimmarketing.se
0705-59 61 02
Björnvägen 3
183 60 Täby

IMS kunder

Många av våra kunder vänder sig till oss vid interim och rekryteringar när de vill utveckla sin verksamhet med rätt sorts kompetens eller snabbt behöver lösa ett kompetensbehov.

Våra kunder ställer höga krav på kvalitet och tillhör några av Sveriges absolut starkaste varumärken. Vi har fått förtroende att hjälpa Atria (Sibylla, Lönneberga, Pastejköket mfl), Tikkurila (Alcro och Beckers), Coop, Tyréns, PwC, Skånska Byggvaror, SJ, KPMG, ICU Scandinavia, PostNord, Post Danmark, Rusta, Lantmännen Cerealia, Life, Kemetyl, Bliwa Försäkring mfl

Så säger några av våra kunder

”-Det har varit en smidig process och en ”spot-on” matchning gentemot de rollbeskrivningar vi har haft. ”

Läs mer

”Interimskonsult – ett optimalt sätta att rekrytera. Att snabbt och enkelt få tillgång till högkvalitativa och erfarna personer kan vara A och O för att inte tappa momentum för dagens marknads- och kommunikationsavdelningar.”

Läs mer

”-IMS känns seriösa och långsiktiga i sitt arbete, bla hör jag från medarbetare och konsulter som han hjälpt mig att rekrytera att de känner sig väl omhändertagna och respekterade.”

Läs mer

”-I letandet efter en lösning för att täcka upp ett snabbt uppkommet behov av en webredaktör/e-commerce manager bidrog Johans uthållighet och engagemang stort till att bitarna föll på plats och vi kunde fylla tjänsten.”

Läs mer

IMS är ett av årets Gasellföretag

-Vi är stolta och glada att vi blivit utnämnd till Gasellföretag, det vill säga listan över Sveriges mest snabbväxande företag. Vi vill tacka alla kunder, interimskonsulter och kandidater som gjort IMS framgångar möjliga. Gasellutnämningen ger oss ännu mer energi att fortsätta leverera våra bastjänster på toppnivå och att vidareutveckla IMS tjänster utifrån våra kunders behov.

Johan Larsson, Founder/Headhunter/CEO

 

Läs mer

Marketing Director, Atria Sweden

”-Vi fick snabbt en duktig konsult som kunde ta sig an våra marknadsuppgifter…det har varit en enkel, smidig och framförallt kvick process där vi snabbt kom till avslut. ”

Läs mer

Ulrika Berg, fd Varumärkeschef Tikkurila (Tikkurila har bla varumärkena Alcro och Beckers)

”…snabbt kunna hitta en person som skulle kunna axla projektet så vi inte hamnade i tidsnöd… Det här kunde Interim Marketing Solutions hjälpa mig med, utifrån ett brett nätverk i branschen men också genom att de aktivt söker upp konsulter.”

Läs mer

Elin Stoij, Head of Market Experience, Lantmännen Cerealia AB

”-Att ha en lyhörd rekryteringspartner som Interim Marketing Solutions, oavsett om det är hyr-/interimskonsult eller en direktrekrytering är viktigt…en effektiv process med bla snabb återkoppling till mig som uppdragsgivare helt avgörande.

Det blev en klockren matchning! Trots höga krav och ett tajt tidsschema landade vi till slut i en perfekt rekrytering.”

Läs mer

Helena Sannicolo, Marketing Communication Director Northern Europe

”IMS förstår våra behov, levererar snabbt och följer upp” –

”Interim Marketing Solutions har förmågan att snabbt identifiera våra riktiga behov och på ett mycket professionellt sätt bemöta våra önskemål.

Läs mer

Hitta rätt kandidat till ditt företag

Vi har gärna ett förutsättningslöst samtal kring affärsutveckling och dina rekryteringsbehov.

Välkommen att höra av dig.