info@interimmarketing.se
0705-59 61 02
Björnvägen 3
183 60 Täby

IMS förstärker med Susanne Waering – breddar sitt erbjudande ytterligare

Interim Marketing Solutions, IMS, gör en betydande förstärkning av sin organisation genom Susanne Waering, en veteran inom Professional Services, som ansluter sig till IMS för att driva och utveckla företagets erbjudanden inom rekrytering och interimslösningar.

“Vi är oerhört glada över att välkomna Susanne till IMS. Hennes omfattande erfarenhet och beprövade ledarskap inom rekrytering och talent acquisition kommer att vara värdefulla för vårt företag och våra kunder,” säger Johan Larsson, grundare av IMS. ”Med Susanne ombord tar vi ett stort steg framåt i vår strävan att erbjuda ännu mer attraktiva och effektiva kompetensförsörjningslösningar.”

Susanne är en erfaren ledare och affärsområdeschef inom rekrytering och interimslösningar och har totalt 25 års erfarenhet inom Professional Services där hon framför allt hjälpt bolag och organisationer i alla branscher med talent acquisition, rekrytering och Executive search på alla nivåer med fokus främst på support till ledning och kontor samt chefs- och specialistroller inom affärsstöd.

“Att få möjligheten att bidra till IMS:s fortsatta framgång och tillväxt är en ära. Jag ser fram emot att arbeta tillsammans med teamet för att skapa långsiktiga relationer med våra kunder och att fortsätta leverera tjänster av högsta kvalitet,” säger Susanne Waering.

Susanne Waering kommer senast från Jurek Recruitment & Consulting där hon verkat som Head of Business Support med fokus på personal- och ledningsfrågor, utveckling och ansvar för affären, rekrytering och searchuppdrag. Susanne började sin professionella karriär inom Investment Banking på Enskilda Securities och Management support på McKinsey & Company och har därefter varit verksam inom kompetensförsörjningsområdet med operativa och ledande roller inom flera bolag, bland annat som grundare till Sense Talents.

Ladda ner pressreleasen här.

För mer information, vänligen kontakta: Johan Larsson på johan@interimmarketing.se, telefon 0705-596102.